ADNAN MENDERES İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Vizyonumuz; milli ve manevi değerlerimiz ışığında geleceğe güvenle bakan, bilimde ve dini ilimlerde öncü, zamanının çok ötesinde düşünebilen, kendine ve çevresine saygılı, sorumluluk bilinciyle geçmişten devraldığı mirası yücelterek geleceğe taşıyan bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Misyonumuz; İmam-hatip okulu misyonunu taşıyan, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçları doğrultusunda vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının farkında; milletinin birlik ve beraberliğine, ülkesinin bağımsızlığına düşkün, ileri görüşlü, yetenekli, çağın bilgi ve donanımına sahip; aydın, farklılıkları zenginlik kabul eden, empati kurabilen, bilgi ve birikimini toplum yararına kullanabilen nitelikli fertler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz, 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmiş ve çeşitli başarılar kazanmıştır. Başarılarımız artarak devam edecektir.

Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: öğrencilerimiz servislerle taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Futbol, basketbol ve voleybol sahalarımız aktif olarak kullanılmaktadır. Ayrıca okulumuzda masa tenisi, badminton ve halk oyunları faaliyetleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz laboratuvarlarında deney ve gözleme dayalı çalışmalar yapılmaktadır. Ayrıca Tübitak Bilim Fuarı´na yönelik çalışmalar yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Hafızlık Projesi, Namaz Ağacı Projesi, Temiz Sınıf Beyaz Bayrak Projesi, Renkli Başarı Kartları Projesi, Akran Eğitimi Projesi, SODES Projesi
Kontenjan Bilgileri: 10 öğretmen 2 idareci

WEB - https://nizipadnanmenderesiho.meb.k12.tr

Adres - Menderes Mah. Alican Sk. No13/1 Nizip GAZİANTEP

Yerleşim Yeri - menderes mh alican sok no:13/1

Adres - Menderes Mah. Alican Sk. No13/1 Nizip GAZİANTEP

Ulaşım şehir içi dolmuşlarla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 2 KM OLUP İL MERKEZİNE İSE 42 KM DİR